مكتبة المدرسة العليا للفلاحة الصحراوية بالوادي

  • الرئيسية
  • معلومات
  • الأخبار
  • المساعدة
  • أمين مكتبة
  • منطقة المستفيد
  • اختر اللغة :
    اللغة العربية البنجالية البرتغالية البرازيلية الإنجليزية الإسبانية الالمانية الإندونيسية اليابانية المالاوية الفارسية Russian التايلندية Turkish Urdu

Search by :

الكل مؤلِّف موضوع ردمك/ردمد البحث المتقدم

Last search:

{{tmpObj[k].text}}
Image of Health impacts of ultra-processed foods
Bookmark Share

Biotechnologies

Health impacts of ultra-processed foods

Noopur Gautam - الاسم الشخصي;

Ultra-processed foods are associated with adverse health outcomes, including obesity, diabetes, and cardiovascular diseases. This book examines the composition, processing techniques, and nutritional implications of ultra-processed foods. Students and professionals will critically analyze studies on dietary patterns, public health concerns, and regulatory interventions. The book offers practical strategies for reducing consumption and promoting healthier food choices. It is a key resource for those in nutrition, public health, and policy-making.

Tab Article

Dr Noopur Gautam is having twenty three years of experience in food technology sector and presently working as Associate Professor in Institute of Food Technology, Bundelkhand University, Jhansi UP. She has done her graduation degree from Kurukshetra University, and post graduation degree from Guru Jambeshwar University, Hisar. Her doctorate is from Bundelkhand University in Food Science and Technology. Under her supervision many students are doing their PhDs. She has also worked in Multinational Companies for five years and is a trained auditor for HACCP and ISO 9000 with wide experience in Quality Management System. She is in the panel of expert referee in Elsevier with an outstanding contribution in reviewing research papers and articles. She has authored three books and number of research papers. There is a amalgam of research and application in her approach which reflects in her work.


التوفّر
#
المكتبة الرئيسية 664-2/012
1874
متاح.
#
المكتبة الرئيسية 664-2/012
1875
متوفر ولكن ليس للإعارة - لا إعارة
معلومات بالتفصيل
عنوان السلسلة
-
رقم الطلب
664-2/012
ناشر
Canada : Delve publishing., 2025
التوريق
378p.
اللغة
English
ردمك/ردمد
978-1-77956-441-2
تَصْنِيفٌ
664-2/012
نوع المحتويات
-
نوع الوسائط
-
نوع الناقل
-
الإصدارة
-
موضوع
-
تفاصيل محددة
-
بيان المسؤولية
-
نسخ أخرى/مرتبطة

لا توجد نسخة أخرى متوفرة

ملف مرفق
  • Health impacts of ultra-processed foods
التعليقات

You must be logged in to post a comment

مكتبة المدرسة العليا للفلاحة الصحراوية بالوادي
  • معلومات
  • Services
  • أمين مكتبة
  • منطقة المستفيد

About Us

مكتبة المدرسة العليا للفلاحة الصحراوية

بحث

بدء البحث عن طريق كتابة كلمة مفتاحية واحدة أو أكثر للعنوان أو المؤلف أو الموضوع

Keep SLiMS Alive Want to Contribute?

© 2025 — Senayan Developer Community

Powered by SLiMS
Select the topic you are interested in
  • Computer Science, Information & General Works
  • Philosophy & Psychology
  • Religion
  • Social Sciences
  • اللغة
  • Pure Science
  • Applied Sciences
  • Art & Recreation
  • Literature
  • History & Geography
Icons made by Freepik from www.flaticon.com
البحث المتقدم
Where do you want to share?